lørdag den 2. maj 2009

Yeah Yeah Yeahs


Hvis du ikke skulle have hørt om bandet "Yeah yeah yeahs", så vil du komme til det nu. Det er et amerikansk band som blet dannet i 2000. Det består af tre medlemmer: Kaaren O, Nick Zinner og Brian Chase. Karen O er forsanger og hun er specielt kendt for sine flotte og specielle kostumer, som hun har på til koncerterne. Nick Zinner spiller guitar og Brian Chase sidder på trommerne.

De udgav deres tredje CD her den 17/3 2009, og på på denne cd ligger tracket "Zero", som siden er blevet remix'et af en række større kendte personer, bl.a. Erol Alkan, N.A.S.A. Bloody Lobo, AC og MSTRKRFT.

Du kan dl dem her:

Højreklik på linket du ønsker at dl
Venstreklik på linket

Og her er det orginale track, men jeg vil råde jer til at støtte bandet, ved at købe tracket. Men du kan lytte til det her:

Højreklik på linket

Hemingway



I dag skal min blog specielt handle om "Hemingway". Jeg vil gerne kaste lidt kærlighed over nogle gode Beach-track's. F.eks. sangen "Machine" som man godt nok ikke lige skulle forbinde med et beach-track, men jeg synes den fungerer specielt godt til den sene time. Det er et funk-jam- electro-track med et tvist af det hardcore beatrythmen. DL tracket her:
Højreklik på linket

Jeg synes at beatet er enormt dyster men med et lille twist af keyboard, hvilket gør sangen mindre Hardcore Tech.

Jeg er vild med Hemingway men, hvis man skal have fat i et rigtigt guldkorn, skal man søge efter Hemingway's remix af The Virgins "Rich Girls". Dette nummer rummer en rigtig god dybte af 80'er pop'ens fest og glæde til forskel fra "Machine". Det er varmt, og han formår at skabe en sang der går i en bedre retning end, hvad andre har formået. Godt gået Hemingway ;)

Venstreklik på linket

Et andet godt mix, som også formår at skabe 80'ernes nostalgi, er CSS's remix af Sia's "Buttons".

Højreklik på linket